Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
profi honlap készítés
profi honlap készítés WEBHÁZ - webes megoldások!

Honlap készítés

A honlapkészítés megtervezésének kezdetén fontos, hogy megfelelően tisztázva legyenek az igények a weboldal színvilágát, felépítését és funkcióit illetően.
Első lépésben a Weboldal, illetve a jövőbeli cég logója, esetleg a leendő autódekoráció megfontolt döntést igényel, amely a domain elnevezésén nagy részben alapul.


ALAP HONLAP

Adminisztrációs felület nélküli Honlap olyan egyéni vállalkozónak, aki csak azt szeretné ,ha az interneten könnyen megtalálnák vállalkozását ügyfelei, így növelve az ismertségét, hírnevét, márkáját. Ebben az esetben a honlap módosítása nem a tulajdonos által történik, hanem általam, ami egyszeri költségeket von maga után. Természetesen egy jól optimalizált és modern kinézetű honlapról van szó, teljesen egyedileg megtervezett felületről, ahol az elképzelés megvalósítása nem ismer határokat. Ráadásul az oldal a saját fejlesztésnek köszönhetően bármilyen extrával illetve ötlettel bővíthető.

VÁLLALATI HONLAP

Honlap olyan vállalatnak, ahol gyakrabban szükséges a tartalom módosítása. Legyen szó a cég friss híreiről, szolgáltatásainak bővüléséről, megjelenítendő pályázatokról, letölthető dokumentumokról, vagy frissen készült fényképekről, ez az oldal megállja a helyét minden országban a több nyelvű lehetőségnek köszönhetően. Természetesen egy jól optimalizált és modern kinézetű weboldalról van szó, teljesen egyedileg megtervezett felületről, ahol az elképzelés megvalósítása nem ismer határokat. Továbbá az átadást követően legalább egy éven keresztül támogatást nyújtok bármilyen nehézségek, vagy menet közben kialakuló akadályok elhárításában. Ráadásul az oldal a saját fejlesztésnek köszönhetően bármilyen extrával illetve ötlettel bővíthető.

LOGÓ TERVEZÉSE

A logó jelenik meg a böngészőfülön, az internetes keresőkben, a könyvjelzőknél, az asztalra vagy a telefon főképernyőjére mentett ikonként vagy akár a facebook-on is, de mégis a legfontosabb szerepe, hogy általa lesz megjegyezhető az adott vállalkozás vagy márka. Ezért a logó az egyik legtöbb odafigyelést és megfontolást igénylő motívum egy vállalkozás életében.

Egy megfelelő logónak egyszerűnek kell lennie, hogy könnyedén megjegyezhető legyen ezért kevés színből és formából kell állnia Távolról felismerhetőnek kell lennie, hogy még akkor is felfigyeljenek rá amikor csak éppen oda pillantanak egy utcányi távolságról Kreatívnak és egyedinek kell lennie, hogy ne keverjék össze más logókkal Magába kell foglalja a vállalkozás illetve márka lényegét, és legfontosabb közlendőjét


Hívj még ma, vagy küldj üzenetet
és kérj árajánlatot
leendő modern honlapodhoz vagy egy élményvideó felvételre!

Hirdetések

Személyszállítás külföldre - Ha velünk utazik, akkor Ön mindig fiatalos és utascentrikus járművezetőkkel utazik
Személyszállítás külföldre
Ha velünk utazik, akkor Ön mindig fiatalos és utascentrikus járművezetőkkel utazik
Bogos-Trans Kft. - Megfelelő helyen, időben, minőségben és mennyiségben!
Bogos-Trans Kft.
Megfelelő helyen, időben, minőségben és mennyiségben!
Maros Gazdabolt - Üzletünkben a hagyományos termékkör mellett OleoMac, Einhell és Aqualing márkaboltként is üzemelünk
Maros Gazdabolt
Üzletünkben a hagyományos termékkör mellett OleoMac, Einhell és Aqualing márkaboltként is üzemelünk
profi honlap készítés
profi honlap készítés

Kisvárdai Szilárd e.v.

7355 Nagymányok Munkácsi Mihály utca. 3. Adatkezelési tájékoztató Adószám: 55836016-1-37
Telefon: +3630 963 0678 Email: info@webhaz.hu